Surface Preservation
Especially with dried meat products such as raw ham and salami products, spoilage due to the growth of mold or yeasts can occur depending on the degree of ripening and storage conditions. Mold and yeast growth can be effectively inhibited by immersion in aqueous solutions containing organic acids such as acetic and lactic acid.
If the sausage surface is not intended for human consumption, a preparation containing potassium sorbate as a preservative can be used to support the process.
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Lay Gewürze GmbH
Würz- & Lebensmitteltechnologie
Im Oberen Weidig 2
D-98631 Grabfeld
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Mo. - Fr.: 07:30-16:30 Uhr
+49 36944 521 486
+49 36944 521 300
Abpackung:
6 kg
Productnr.:
17056
Flüssiger Konservierungsstoff, verhindert Schimmelwachstum und das Beschlagen der Oberfläche von getrockneten Fleischprodukten wie Rohwurst und RohschinkenAussehen/
Charakterklare gelbliche FlüssigkeitAnwendung/
g je kgje nach Verwendungszweck, siehe ProduktinformationArtikel-Status
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